Copyright © 2023. All Rights Reserved

Различни начини за доставка

Ние се стремим да осигурим възможно най-бързата и удобна доставка на нашите артикули, за да можете да се насладите на луксозния им комфорт възможно най-скоро. Ние си сътрудничим с утвърдените куриерски услуги на Econt и Speedy, за да доставим вашите поръчки директно до офис, или до Вашата вратата.


Бързо и надеждно изпълнение


Ако се свържете директно с нас, има вариант в които Вашата поръчка да бъде обработена и изпратена в рамките на 24 часа. Можете да очаквате да получите своя спален комплект в рамките на 1-3 работни дни, в зависимост от избрания от вас метод за доставка и местоположението на вашия адрес.


Възможност за преглед преди плащане


За да гарантираме вашето удовлетворение, ние винаги изпращаме нашите спални комплекти с опцията за преглед, преди да платите. Това ви позволява да проверите продукта веднага щом бъде доставен и да се уверите, че отговаря на вашите очаквания за качество и комфорт. Ако поради някаква причина не сте доволни от вашия спален комплект, можете да откажете поръчката и да върнете артикула.


Методи за доставка


Ние предлагаме два удобни метода за доставка, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания:

  1. Доставка с куриерска фирма Econt:

    • Проследяване на пратката онлайн

    • Опции за доставка до офис на Econt или до посочен от вас адрес

  2. Доставка с куриерска фирма Speedy:

    • Възможност за проследяване на пратката онлайн

    • Опции за доставка до избран от Вас офис на Speedy или до посочен от вас адрес


Международна доставка


Ако живеете извън България и искате да закупите спален комплект от нас, не се притеснявайте! Ние предлагаме международна доставка чрез нашите партньори куриери. Моля, свържете се с нас предварително, за да обсъдим подробностите за вашата поръчка и да определим разходите за доставка до вашата държава.


Цени за доставка


Цената на доставката зависи от теглото и размера на вашия спален комплект, както и от избрания от вас метод за доставка. Можете да намерите приблизителните разходи за доставка по време на процеса на проверка, където ще бъдете информирани за общата цена на вашата поръчка, преди да завършите покупката. Ако все пак нещо не сте успели да разберете , не се колебайте да ни потърсите. Ние ще се постараем да отговорим на всички Ваши въпроси!


Плащане


Стандартно работим с плащания чрез наложен платеж при доставка, което ви позволява да проверите и платите за вашия спален комплект, след като го прегледате. Това осигурява допълнителен слой сигурност и спокойствие, знаейки, че плащате само за продукт, който отговаря на вашите очаквания. Готови сме и на други удобни за Вас варианти, просто ни потърсете.