8,99 лв.

Детско Спално бельо - Princess

Любимо на почти всяко момиче. Направете леглото на Вашето дете да сияе, а детето два пъти повече. Princess е днешната мода на всички малки дами. Накарайте малките госпожици, да си лягат с изящтна и красива усмивка на лицето върхи 100% памучен комфорт.

Това детско спално бельо Frozen е разработено специално за момичешка стая. Меките и сияини розови цветове ще накарат Вашето мъниче да се чувства като принцеса от приказките. 

Високо качествената, красива и плътна материя, ще придаде и нужният комфорт и желанието на малките палавници да се вгушат в завивките ще се засили още повече след като погледнат и любимият си герой! Това спално бельо е повече от издръжливо, плътната тъкан търпи многобройни изпирания.

Ако желаете комфорта на Вашето дете да е пълен, свържете се с нас за да поставим ластик на долният чаршаф. Така то ще може да се върти на спокойствие, без да насабира долният чаршаф под него.

Предлагани рамзмери:

Спално бельо Princess 100/150 - за бебешка кошара(Калъфка 35/45, Долен чаршаф 100/150 и Плик за завивка 100/150)

Спално бельо Princess 130/215 - за единично легло (Калъфка 50/70, Долен чаршаф 130/215 и Плик за завивка 130/215).

Изберете Вашият размер от опцията по-горе в дясно!


Държава на производство: България, Спално бельо - ЗАРИ
Състав на плата: 100% Памук - Хасе
Поддръжка: Изпиране до 40 градуса, без да използвате избелващи препарати или сушилня! 

Не забравяйте, че ние сме производители на по-голямата част от нашите артикули. Винаги може да се свържете с нас, ако желаете някой от нашите десени/дизайни да ви се изработи по не стандартни и зададени от Вас размери. Или просто ако желаете да експериментирате нещо (поставяне на цип, плик с дупка и т.н.). Свържете се с нас, кажете ни Вашите изисквания и ние ще се постараем да ги изпълним по възможно най-добрият начин, на възможно най-приемливата цена, за възможно най-кратки срокове. Убедете се сами! Погледнете раздел "Контакти"! - +
Моля, изберете: