Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детско Спално бельо - Princess

30,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Детско спално бельо с принцеси:

Любимо на почти всяко момиче. Направете леглото на Вашето дете да сияе, а детето два пъти повече. Princess е днешната мода на всички малки дами. Накарайте малките госпожици, да си лягат с изящтна и красива усмивка на лицето върху 100% памучен комфорт.

Това детско спално бельо Frozen е разработено специално за момичешка стая. Меките и сияини розови цветове ще накарат Вашето мъниче да се чувства, като принцеса от приказките. 

Високо качествената, красива и плътна материя, ще придаде и нужният комфорт и желанието на малките палавници да се вгушат в завивките. То ще се засили още повече след като погледнат и любимият си герой! Това спално бельо е повече от издръжливо, плътната тъкан търпи многобройни изпирания.

- Стилно спално бельо

- Подходящо за момиче

- Красив детски дизайн

- Неустоим памучен комфорт

- ТОП цена


Розово спално бельо с Принцеси с размери:


- Памучно спално бельо с Принцеси с размер 100/150. Съдържа: Долен чаршаф 100/150, Плик за завивка 100/150 и калъфка 35/45. Цената за този спален комплект е 30.40лв..


- Памучно спално бельо с Принцеси с размер 130/215. Съдържа: Долен чаршаф 130/215, Плик за завивка 130/210 и калъфка 50/70. Цената за този спален комплект е 36.40лв..


- Памучно спално бельо с Принцеси с размер 150/215. Съдържа: Долен чаршаф 150/215, Плик за завивка 150/210 и калъфка 50/70. Цената за този спален комплект е 39.40лв..Производство на спалното бельо: България, Спално бельо - "ЗАРИ"

Състав на спалното бельо: 100% Памук - Хасе

Поддръжка на спалното бельо: Изпиране до 40 градуса, без да се изпозлват избелващи препаратиМоже да намерите Вашият избор в падащото меню! Внимавайте, защото това са размерите на спалните комплекти, НЕ са размерите на Вашият матрак!

Ако желаете комфорта на Вашето дете да е пълен, свържете се с нас за да поставим ластик на долният чаршаф. Така то ще може да се върти на спокойствие, без да насабира долният чаршаф под него.

Не забравяйте, че ние сме производители на по-голямата част от нашите артикули. Винаги може да се свържете с нас, ако желаете някой от нашите десени/дизайни да ви се изработи по не стандартни и зададени от Вас размери. Или просто ако желаете да експериментирате нещо (поставяне на цип, плик с дупка и т.н.). Свържете се с нас, кажете ни Вашите изисквания и ние ще се постараем да ги изпълним по възможно най-добрият начин, на възможно най-приемливата цена, за възможно най-кратки срокове. Убедете се сами! Погледнете раздел "Контакти"!