Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детско Спално бельо - Пепа

30,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Памучно спално бельо, с любим герой:

Да, това е реалност. Любимото на много голяма част от малките ни приятели детско филмче, изобразено върху спално бельо. Но това не е всичко! Качествените детайли са изобразени върху изцяло памучен тексил. Той е антибактериален, освен това е много лесен за поддръжка. Изработен от професионалисти, със нужните качества и най-вече желание. Това е едно от поредните ни предложения за децата в който правим съчетание от комфортта на съня и радоста в детските невинни очи. А ние Ви го предлагаме достъпно и евтино.

Не подминавайте това наше предложение с лека ръка. Бройките са ограничени, а цената е повече от приемлива. Побързайте и зарадвайте Вашите малки палавници и ги накарайте да лягат с усмивка. Незабравими спомени за Вас и радост за тях!

- Спално бельо изработено от 100% Памук

- Несравним детски комфорт

- Страхортно изобразени детайли

- Лесна поддръжка

- Ниска и достъпна цена


Изберете Вашето спално бельо с Пепа:


- Памучно спално бельо Пепа с размер 100/150, което съдържа: Долен чаршаф 100/150, Плик за завивка 100/150 и калъфка 35/45 на цена от 30.40лв..


- Памучно спално бельо Пепа с размер 130/215, което съдържа: Долен чаршаф 130/215, Плик за завивка 130/210 и калъфка 50/70 на цена от 36.40лв..


- Памучно спално бельо Пепа с размер 150/215, което съдържа: Долен чаршаф 150/215, Плик за завивка 150/210 и калъфка 50/70 на цена от 39.40лв..Производство: България, Спално бельо "Зари"

Състав на спалното бельо: 100% Памучно Хасе

Поддръжка: Изпира се до 40 градуса, без да се изпозлва сушилняДлъжни сме да отбележим, че това са размерите на Спалното бельо, а не на Вашият матрак. 

Ако искате да изработим спално бельо по Ваши размери, или желаете комфорта на Вашето дете да е пълен, свържете се с нас за да поставим ластик на долният чаршаф. Така то ще може да се върти на спокойствие, без да насабира долният чаршаф под него и всичко това ще е със символично оскъпяване на размера, който е подходящ за Вас.

Не забравяйте, че ние сме производители на спалното бельо, предложено в нашият онлайн магазин. При желание може да се свържете с нас, ако искате някой от нашите десени/дизайни да ви се изработи по зададени от Вас размери (не стандартни). Или просто ако проявявате интерес да експериментирате с нещо (поставяне на цип на калъфка или плик, плик за завивка с дупка и т.н.). При проявен интерес - свържете се с нас, кажете ни Вашите изисквания и ние ще се постараем да ги изпълним по възможно най-добрият и качествен начин, на възможно най-ниска цена, за възможно най-кратки срокове. Убедете се сами в нашите думи! Погледнете раздел "Контакти"!