Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детско Спално бельо - Мики Маус

30,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Памучно спално бельо - Мики маус:

Любим герой на малки и големи. Няма човек, който да не е чувал поне веднъж в живота си за Мики Маус. Ние Ви го предлагаме на страхотен розов фон - изцяло памучно и евтино, което го превръща в идеалният подарък за всяко едно момиче. Повечето малки палавници обожават Мики и Мини. Зарадвайте ги, като промените изгледа на тяхното легло с този страхотен Спален Комплект, който освен красивата визия която притежава е и изработен от изцяло памучен плат.

Поръчайте този десен и в по-големи размери (примерно: за Вашата спалня). Върнете детското в себе си и лягайте с усмивка на лицето всеки път щом погледнете вашето легло. Комфорта и качеството на изработка ние Ви го гарантираме.

- Подходящо за момиче

- Възможна изработка и за спалня

- Красива детска щампа

- Ниска и достъпна цена

- Памучно спално бельо


Изберете спално бельо "Мики Маус" от следните размери в падащото меню:


- Памучен Спален Комплект Мики Маус в розов с размер 100/150 (подходящ за кошара), съдържа: Долен чаршаф 100/150, Плик за завивка 100/150 и калъфка 35/45. Цената на това спално бельо е 30.40лв..


- Памучен Спален Комплект Мики Маус в розов с размер 130/215 (подходящ за единично легло), съдържа: Долен чаршаф 130/215, Плик за завивка 130/210 и калъфка 50/70. Цената на това спално бельо е 36.40лв..


- Памучен Спален Комплект Мики Маус в розов с размер 150/215 (подходящ за единично легло), съдържа: Долен чаршаф 150/215, Плик за завивка 150/210 и калъфка 50/70. Цената на това спално бельо е 39.40лв..Производител: ЗАРИ 122015 ЕООД, България.

Състав: 100% Памук.

Поддръжка: Изпиране до 40 градуса, без изпозлване на избелващи препарати, или сушилня.Посочените от нас размери са на Спалното бельо, те не са размерите на Вашият матрак или завивка!

При интерес от Ваша страна, можем да изработим и Спален Комплект от този популярен десен, по предложени от Вас размери. Възможно е да са изработи долният чаршаф да е с ластик, така няма да се притеснявате за неприятното насабиране на под Вас или Вашето дете. Свържете се с нас за повече подробности! 

Ако това не е любимият герой на Вашето дете и желаете да го зарадвате повече разгледайте и другите наши предложения. Все пак ако не откриете отново това което търсите, не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви обърнем нужното внимание и ще се опитаме да удовлетворим всички Ваши изисквания.