Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детско Спално бельо - 100% Памук (Хасе)

Детско Спално бельо от 100% Памук:

Памучното спално бельо е от голяма важност за нашите деца. То не предизвиква алергии и също така е антибактериално. В тази страница ще видите нашите предложения, за най – малките ни приятели от Памучно Спално бельо от материя „Хасе“, а ако желаете още по – плътна материя тогава погледнете другият ни раздел „Детско Спално бельо – Ранфорс“. Състава на двете материи е изцяло памучен, но главната разлика е в гъстотата на нишките, но и с двете ни предложения не правим никакъв компромис в качеството, което Ви предлагаме. Така че, просто се отпуснете, намерете подходящата щампа / цвят за малките палавници и я поръчайте.

Предложения за Детско Спално бельо:

Намерете любимият герой, или просто любим цвят на най – малките и ги зарадвайте. Размерите са стандартни за бебешка кошара, или ъглово / единично легло. Както при всички наши предложения и тук имаме бюджетен вариант (Долен чаршаф + калъфка), или цял Спален Комплект. Все пак, ако не намерите Вашият размер, или просто искате да поставим ластик на долният чаршаф – свържете се с нас и го поръчайте!

Защо да поръчам Спално бельо от Вас?

Ние сме производители на Спално бельо, не сме прекупвачи. Нашата цел е Вие да сте доволни, а само така можем да гарантираме за качеството което Ви предлагаме и това всичко да е на разумна цена! Бързото обслужване също е голям приоритет за нас, затова до 1 работен ден потвърждаваме Вашата поръчка по телефона и започваме изработката й. Така се получава, че от 2 до 4 работни дни, артикулите които сте избрали са при Вас и всичко е изработена специално за Вас и по Ваши изисквания!

Подреди по