Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детско шалте за момче - Покривало за легло

24,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Детско покривало за легло за момче с герой.

Много детски покривала са създадени със сладки и цветни шарки, включващи любими герои, животни или теми, които могат да направят времето за сън по-вълнуващо за децата. Впуснете се в приключение с едни от любимите герой на всяко дете, а именно Колите познати на вскички . Не пропускайте тази възможност да зарадвате децата. Ярка и пъстра картинка от едната страна, а от другата изчистено и семпло. Купете този продукт, а малчуганите ще се научат бързо и лесно да оправят легото си само с един замах. Може да го носите навсякъде с вас. Вземете го дори с вас на пикник, чудесен вариант за да се излежават или да играят децата. Шалтето е капиторнирано, което предотвратява разместването на тънката вата при изпиране. Използвайте го всеки ден - този артикул е лесен за поддръжка.

- Ниска цена

- Двулицево шалте

- Покривло за легло с герой

- Подходящо за подарък

- ТОП Продукт


Детско шалте, размер и цвят:


Шалтето е със стандартни размери (150/210) за единично / ъглово легло. Застава страхотно на матраци с ширина от 80см., до 120см. и дължина до 200см.. От към страната с героите, това наше предложение се предлага само в посоченият (син) цвят на снимката. От другата страна, в повечето случай, шалтето е с цвят – Син, така че да подхожда на по – голямата част от интериорните цветове. Все пак е възможно да получите продукта и с друг цвят от еднолицевата страна. Ако желаете нещо специално, или просто имате изисквания и към еднолицевият цвят. Просто се свържете с нас и ние ще се опитаме да отговорим подобаващо на всички Ваши изисквания!


Произведено в България


Състав на шалтето: 100% Полиестер


Поддръжка на шалтето / покривало за легло: Препоръчваме да се изпира до 30 градуса, да не се пере с избелващ препарат и да не се суши в сушилня.


Бързи и светкавични бъдете и вие с поръчката си, защото количествата са ограничени. А всеки родител иска да зарадва детето си с любимите герои. Този продукт ви го препоръчваме за обзавеждане на дески кът във вашият хотел, вила или къща за гости. Заредете магазинът си като ни се обадите на телефон 0878 379 105 или ни пишете на посоченият имейл в контакти.