Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детско Шалте / Покривало за момиче

24,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Детско покривало за легло / шалте за момиче с герой:


Едно ново и свежо предложение за Вашите малки принцеси. Шалте / Покривало за легло с което ще ги накарате сутрин да стават с желание и да оправят леглото си с усмивка. Да, това е страхотна помощ за изграждането на един навик, който в повечето случай е проблем на всеки родител. А радостта от визията на това Шалте, която ще видите изписана на лицето на Вашето дете, със сигурност ще направи всеки родител щастлив. Освен това, покривалото за легло е двулицево, от другата страна е с едноцветен (дюс) цвят. Така че, при поводи от Ваша страна, които изискват друга визия. Вие просто обръщате покривалото и всичко се променя за секунди. Това предразполага при нужда да го използвате и на други места, освен в детската стая. Двете страни на шалтето и тънкият слой вата (по средата), са капитонирани. Така че при каквото и да е третиране от Ваша страна, те не могат да се разместят.


- Двулицево шалте

- Капитонирано покривало за легло

- Подходящо за подарък

- Евтин и достъпен продукт

- Красив десен подходящ за момиче


Размер и цвят на детското шалте / покривало :


Това шалте е с размери, които са стандартни за единично, или ъглово легло (150/210). При изработка всичко е така изчислено, че то да застава идеално на матраци с ширина от 80см., до 120см. и дължина до 200см.. Избора на цвят, от към страната с героите е само един, както е показан на снимката (розов). Във повечето случай от другата страна цветът е – Екрю (но може да получите и друг цвят). Не е изключено да получите и друг цвят, ако имате някакви изисквания спрямо това се свържете с нас, или го опишете в „бележка“, докато правите Вашата поръчка. Така ще може да напаснете другият цвят и с Вашите интериорни и предпочитани цветове.


Произход на шалтето
: Български

Състав: 100% Полиестер

Поддръжка на този продукт Шалте / Покривало за легло: Артикула се поддържа изключително лесно: пере се до 40 градуса, без избелващи препарати и не се суши в сушилня.Това е подходящ продукт за Вашият бизнес. Разнообразете магазина си, или обзаведете детска стая във Вашата къща за гости, вила, хотел и т.н.. Артикулът е идеален за повдигане на авторитета на Вашата марка. За да получите ценоразпис с описани цени на едро, или просто желаете допълнителна информация, ни потърсите на имейл info@spalnobelyozari.eu , или се свържете с нас по някои от другите варианти (раздел: „Контакти“). Ще получите обслужване от високо квалифициран персонал, който ще отговори на всяко Ваше запитване. Може да ни посетите и в нашият фирмен офис (след предварителна уговорка) в гр. София, жк. Люлин, Green center.