8,99 лв.

Детски Спален Комплект - Tom & Jerry

В този набор за легло са съчетани любимите на доста поколения детски герои, със страхотен дизайн и качествена изработка. Продукта е произведен от издражлив и дишащ памук, който е антибактериален. Страхотна предпоставка за ежедневна употреба. Зарадвайте Вашето дете! Пъстри и свежи цветове подходящо както за момиче, така и за момче! Ниската цена е достъпна за всеки един от вас.

Поканени сте на рожден ден? Дълго се чудите какво да подарите? Това е чудесен Евтин подарък, гарантираме че всяко хлапе ще остане очаровано!

А защо да не върнете и детското в самите Вас. Свържете се с нас и поръчайте от този десен Спален Комплект за Вашата спалня. Правили сме го, и резултата е повече от страхотен. 

Винаги можем да добавим ластик към долният чаршаф, за още по голям комфорт. Или да направим калъфката да е с цип за закопчаване. А защо не да направим и плика за завивка да е с цип за закопчаване. Потърсете ни, ако желате да реазлизираме Вашите мечти и идеи в реалност, която ще Ви накара да останете без думи. За което ГАРАНТИРАМЕ! Направете така, че Вашето дете да си ляга само и с желание. С риск да Ви засегнем, Ви обещаваме, че когато го накажете на кревата, то ще е радостно!

Състав: 100% памучен
Произход: България; Спално бельо - ЗАРИ; Зари 122015 ЕООД
Поддръжка на Комплекта: Изпиране до 40° ; Не се препоръчва използване на сушилня и използване на избелващи препарати


Вариант 1:
1бр. Долен чаршаф и 1бр. Калъфка

Вариант 2:
Спален Комплект включва: 1бр. долен чаршаф; 1бр. плик за завивка; 1бр. калъфка

Детски Спален Комплект - Tom & Jerry е наличен в два размера:

Размер 100/150 е подходящ за бебешка кошара (1бр. калъфка 35/45, Долен чаршаф 100/150 и плик за завивка 100/150)

Размер 130/215 е подходящ за единично легло (1бр. калъфка 50/70, Долен чаршаф 130/215 и Плик за завивка 130/215).

Ако имате въпроси, но нямате отговори погледнете секцията с Често задавани въпроси (FAQ), ако и там не намерите това което търсите, не се колебайте да се свържете с нас! 
https://www.spalnobelyozari.eu/faq.html  - (FAQ)

- +
Моля, изберете: