8,99 лв.

Детски Спален Комплект - Pets

Свеж жълт цвят, който радва окото на всеки, съчетан с любимите герои на най-малките дечица. Пълноцветен печат на дизайна, съчетан с памук без синтетични примеси. Направете така, че Вашето дете да ляга с желание, защото Pets ще ги накара винаги да отиват към леглото с нужното настроение и голяма и хубава усмивка на лицето! Няма да има нужда да ги наказвате, за да си лягат сами. 

Вашето дете ще се влюби в този спален комплект PAW, не само заради дизайна на който са изобразени детските герои, а й заради мекият памучен плат, който ще му придаде нужният комфорт по време на целият сън! Все пак малките палавници порастват докато спят и не трябва да подценяваме техните нужди.

Държава на производство: България , Зари 122015 ЕООД
Състав и използвани материи: 100% Памучно Хасе
Поддръжка: Пере се до 40° , без избелващи препарати и използване на сушилня машина

Предлагани размери в падащото меню:

>> Спален Комплект Pets с размер 100/150 - включва 1бр. калъфка 35/45, Долен чаршаф 100/150 и плик за завивка 100/150.

>> Спален Комплект Pets с размер 130/215 - включва 1бр. калъфка 50/70, Долен чаршаф 130/215 и Плик за завивка 130/215.

>> Или изберете някое от бюджетните ни предложения (Долен чаршаф + калъфка)

Това са размерите на Спалните Комплекти, а не на Вашият матрак или завивка!

При Ваше желание можем да изработим и Спален Комплект от този уникален десен, по зададени от Вас размери на повече от конкурентни цени. Възможно е да изработим и долният чаршаф да е с ластик, така няма да се притеснявате колко ще се въртят мъниците. Свържете се с нас за повече подробности! 

Ако това не е любимото филмче на Вашето дете разгледайте и другите ни предложения. Все пак ако не откриете отново това което търсите, не се колебайте да ни потърсите. Ще Ви обърнем нужното внимание и ще направим всичко възможно, за да изпълним Вашите изисквания. Зари - Комфорт и Качество като за другари! 


- +
Моля, изберете: