Copyright © 2023. All Rights Reserved

Ранфорс Спално Бельо - Movement

42,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Любимо, детско, ранфорс спално бельо

Това спално бельо Movement е подходящо за деца. Предложено от Спално Бельо – ЗАРИ, то е предназначено да осигури комфорт и спокоен сън на вашето малко момче. Изработено от 100% памучен ранфорс, този спален комплект е мек, уютен и издръжлив. Със своето съчетание от хубави цветове прави този десен любим на момчетата, като добавим и всички превозни средства и пътни знаци, то това е чудесен начин вашето дете да ги научи. Коли, Мотори, Самолети, Пожарни, Автобуси. Изненадайте децата, а те с лекота и забава ще запомнят всичко това благодарение на чудесния спален комплект.


Налични размери от ранфорс спално бельо - Movement


Предлагаме спален комплект – Movement, за детско легло в три различни размера:

- Спален Комплект с размери 100/150, който включва Долен чаршаф 100/150, Плик за завивка 100/150, Малка калъфка 35/45 на цена 42.40лв..


- Спален Комплект с размери 130/240, който включва Долен чаршаф 130/240, Плик за завивка 130/220, Голяма калъфка 50/70 на цена 52.40лв..


- Спален Комплект с размери 150/240, който включва Долен чаршаф 150/240, Плик за завивка 150/220, Голяма калъфка 50/70 на цена 57.40лв..


Състав на продукта


Нашият спален комплект Movement за легло е изработен от висококачествен 100% памучен ранфорс, осигуряващ комфорт и дишане.


Продуктова поддръжка на спално бельо Movement


За да поддържате качеството на вашия спален комплект Movement за легло

- Пере се до 40 градуса
- Не сушете в сушилня
- Избягвайте избелващи перилни препарати


Специфични характеристики на спално бельо Movement

- Мек и плътен плат от материя Ранфорс

- Водещи цветове са Сиво и Синьо

- Дизайна е с Автомобили, Мотоциклети, Самолети, Пожарни Коли, Автобуси...

- ТОП Качество

- 100% Комфорт


Защо да изберете детско спално бельо Movement?


Подобрете съня на вашето дете с нашия спален комплект Movement за легло. Ето защо това е перфектният избор:


Комфорт и качество


Изработен от мека и плътна материя ранфорс, нашият спален комплект осигурява максимален комфорт и издръжливост.


Забавни дизайни


С живи дизайни, включващи автомобили, мотоциклети, самолети, пожарни екипи и автобуси, нашият спален комплект добавя игрива нотка към стаята на вашето дете.


Лесна поддръжка


Може да се пере в пералня до 40 градуса, нашият спален комплект е лесен за почистване и поддръжка. Само не забравяйте да не сушите в сушилня и да избягвате избелващи препарати.


В заключение, нашият спален комплект Movement за легло е идеалният избор за стаята на вашето малко момче. Изработен от висококачествен ранфорс плат, той предлага комфорт, издръжливост и забавен дизайн на достъпна цена. Поръчайте своя днес и подарете на детето си добър съ
н!

Не се колебайте, а ни потърсете ако желаете този красив детски памучен десен, да се изработи в друг размер посочен от вас, дори и да е нестандартен. Искате долният чаршаф да е с ластик за по - голямо удобство на вашето дете? Измерете матрака (дължина, ширина, височина) и ни се обадете на посочения телефон в раздел " Контакти" или ни пишете на чата, който Ви излиза отдясно на екрана.

За поръчка на повече бройки и поръчки на едро, пишете на имейл info@spalnobelyozari.eu или отново погледнете раздел контакти и изберете най - удобният за вас метод за връзка с нас. Можем да добавим бродерия по - ваше усмотрение, с ваше лого, или просто да персонализираме артикули.