Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детски Халати с качулка и ушички

39,60 лв. 19,80 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви изцяло памучни Детски Халати за баня, със забавна визия (качулка и ушички). Идеален продукт с който ще зарадвате всяко едно дете. Висококачествените нишки ще попият водата много бързо, докато малките палавници се забавляват. Накарайте ги ди сияят от радост, като им направите страхотен подарък с този неповторим дизайн.

» Закупете директно от вносител
» 100% Комфорт и Качество
» Изцяло Памучен Текстил с Висока попиваемост
» Ниска Цена 
» Модерен Дизайн

Как да поръчате?!? Отговора е много лесен! Във падащите менюта изберете първо размера който е подходящ за Вас, а след това и цвета който сте си харесали. 

Ето и дължината на халатите от рамото до най-долната част, според описаните размери:

4 - 6 Години - 60см.

6 - 8 Години - 70см.

8 - 10 Години - 80см.

10 - 12 Години - 90см.

Попитайте ни за още цветове! Да, правилно прочетохте! От изостанали поръчки, разполагаме с още цветове в различни размери. Ако не намирате любимият цвят на малките мъници ни попитайте и ние ще направим всичко възможно да удовлетворим Вашето желание. Освен изброените три, като заглавия в падащото меню, можем да Ви предложим още: Цикламено, Светло розово, Зелено, Кафяво и др..

Побързайте, бройките са ограничени, направете Вашата поръчка, или се свържете с наш служител, ако желате допълнитлна консултация. Ние сме винаги на Ваше разположение.

Естествена Материя: 100% Памучно
Произход: Турция
Поддръжката на този артикул е изключително лесна: Изпирате го до 40 градуса и не използвате избелващи препарати! 


Разгледайте още от нашите различни предложения: Мъжки и Дамски Халат, Бяла Кърпа в няколко размера, Цветна Кърпа, Кухненска покривка, Кухненска Кърпа, Шалте / Покривало за легло, Поли - Котън и много други. Следете и не изпускайте предложенията ни, който са направени специално по Ваши запитвания. Винаги може да се свържете и с нас, ако не намирате в нашите артикули това което търсите. Нашият онлайн магазин все още се допълва и не всичко е качено.