Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детска Калъфка 35/45

3,90 лв. 1,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Памучна детска калъфка 35/45

Детска калъфка с размер 35/45. Изработена от 100% памучна материя, която не предизвиква алергии е перфектният избор за малките деца. Тук ще откриете два вида изцяло памучни материи (Хасе и Ранфорс), като разликата е просто в броят нишки на квадратен сантиметър. При материя Хасе те варират между 44 и 48 броя, а при материя Ранфорс са около 65 броя - което просто я прави една идея по-плътна, но ви гарантираме, че който и от двата варианта да изберете, няма да сгрешите.


Платът от естествени тъкани е мек и нежен на допир подходящ за чувствителната кожа на бебето. Поддържащ телесната температура, не позволява малките съкровища да спят изпотени - през студените месеци държи топло, а през топлите месеци прохладно.


Калъфката се изработва в малък размер 35/45 за малките детски/бебешки възглавници, за да може те да се запазят за по-дълго време чисти. Ако възглавницата на Вашето мъниче е в друг размер, обадете ни се на посоченият телефон. Някой от колегите веднага ще Ви калкулират цената на размер зададен от вас, и ще Ви предложат едни от най-подходящите десени, според Вашите изисквания. Калъфката може да бъде изработена в различни цветове и щампи или да се добави цип, който не позволява на детето да изважда само възглавницата. 


Разгледайте втората снимка и харесайте щампа. В падащото меню ще видите варианти 1-10 изберете този, който сте харесали и поръчайте. Ниската цена позволявата да поръчате повече от един брой и да разполагате винаги под ръка с меките калъфки от материя Ранфорс и Хасе. 

 

- Продажба на едро

- Ниска цена

- Топ качество

- 100% Комфорт

- Не предизвиква алергии


Изберете малка калъфка:

Вариант 1 - Материя Ранфорс

Вариант 2 - Материя Ранфорс

Вариант 3 - Материя Хасе

Вариант 4 - Материя Хасе

Вариант 5 - Материя Ранфорс

Вариант 6 - Материя Хасе

Вариант 7 - Материя Ранфорс

Вариант 8 - Материя Хасе

Вариант 9 - Материя Ранфорс

Вариант 10 - Материя Ранфорс

 


Произход - България

Производител - ЗАРИ 122015 ЕООД

Плат - 100% Памучен

Поддръжка - Изпира се в пералня до 40 градусаПодсигурете сигурен комфор за най-малките, закупете памучни калъфки на най-добрата цена. Добавете към вече закупен спален комплект или направете Вашата поръчка само за калъфка. Не пропускайте супер качеството на изработка и евтината цена на един артикул, който е важен за съня на всяко дете. 

Поръчка на едро за своя магазин, детска градина, или на всякъде където този артикул би бил подходящ. Как? Изпратете Вашето запитване на посоченият имейл, свържете се с нас по телефона, или просто заповядайте на място в нашият офис. Екипът ни ще Ви върне отговор, с най-добрите цени! Поръчайте и ще ни потърсите отново!