Copyright © 2023. All Rights Reserved

Контакт със Спално Бельо - ЗАРИ

За нас "Спално бельо - ЗАРИ" е много важна обратната връзка с нашите клиенти, или потенциални такива. Правим всичко възможно връзката да е бърза и най-вече да е полезна за Вас. За това Ви предоставяме различни методи по които да се свържете с нас и съответно да Ви помогнем с информацията която Ви е нужна и да си бъдем взаимно полезни! 

Можете да ни потърсите по следните начини: 

Вариант 1: На нашият телефон: 0878379105

Вариант 2: Пишете на лично съобщение по всяко време на нашата фейсбук страница (Спално бельо и Домашен Текстил - ЗАРИ), ще се постараем да Ви отговорим по най-бързият начин.

Вариант 3: Потърсете ни на нашият e-mail адрес: info@spalnobelyozari.eu - Денонощно

Вариант 4: При отварянето на нашият сайт, имате чат прозорец отдолу в дясно, не се колебайте да го използвате, там ще Ви отговорим веднага! 

Вариант 5: На мяство в нашият магазин: гр. София, ж.к. Люлин бл.387 

- Понеделник до петък: 10:00 - 19:00, Събота и неделя: 10:00 - 18:00

Вариант 6: По-долу във формата за обратна връзка, опишете Вашите въпроси и оставете данните Ви за обратна връзка и ние ще се свържем с ВасСтараем се по възможно най-бързият начин да откликнем на Вашите изисквания и въпроси. Не се колебайте да ни потърсите за каквито и да е било теми(Спално бельо на едро, Рекламация, или просто имате допълнителни въпроси, за наши спални комплекти). Винаги може да използвате няколко варианта за връзка с нас, а ние ще се постараем да бъдем максимално прецизни и адекватни в отговора който ще Ви дадем. Щом сте стигнали до раздел "Контакти" не се колебайте да се свържете с нас и да Ви помогнем, с радост ще направим всичко възможно, за да Ви бъдем полезни с каквото можем и Вие да останете доволни!

С уважение: Екипът на Спално бельо - ЗАРИ
Ако имате проблем или искате да попитате нещо, моля проверете дали няма да намерите търсената от Вас информация в секция
FAQ (Често Задавани Въпроси)
Грешка при изпращането на формата. Моля, проверете дали сте въвели коректна информация.
Запитването е изпратено. Очаквайте нашия отговор на посочения от Вас e-mail.