Copyright © 2023. All Rights Reserved

Контакт със Спално Бельо - ЗАРИ

За нас "Спално бельо - ЗАРИ" е много важна обратната връзка с нашите клиенти, или потенциални такива. Правим всичко възможно връзката да е бърза и най-вече да е полезна за Вас. За това Ви предоставяме различни методи по които да се свържете с нас и съответно да Ви помогнем с информацията която Ви е нужна и да си бъдем взаимно полезни!

Можете да ни потърсите по следните начини:

Вариант 1:

На нашият телефон: 0878379105

Вариант 2:

Пишете на лично съобщение по всяко време на нашата фейсбук страница (Спално бельо и Домашен Текстил - ЗАРИ), ще се постараем да Ви отговорим по най-бързият начин. А в работно време ще получите отговор буквално за няколко минути.

Вариант 3:

Потърсете ни на нашият e-mail адрес: info@spalnobelyozari.eu – Денонощно

Вариант 4:

При отварянето на нашият сайт, имате чат прозорец отдолу в дясно. Не се колебайте да го използвате, там в работно време, също ще Ви отговорим веднага! А извън работно време винаги има някой дежурен колега, които отговаря при първа възможност. Така че, е съвсем възможно да получите отговор в 23ч.. Опитайте и се убедете сами!

Вариант 5:

На място в нашият офис (след предварителна уговорка): гр.София, ж.к. Люлин, Green center

Понеделник - петък: 09:00 - 17:00

Вариант 6:

По-долу във формата за обратна връзка, опишете Вашите въпроси и оставете данните Ви за обратна връзка и ние ще се свържем с Вас.

Всичко за Вас и Вашият интерес

Стараем се по възможно най-бързият начин да откликнем на Вашите изисквания и въпроси. Не се колебайте да ни потърсите за каквито и да е било теми (Спално бельо на едро, Рекламация, Разпродажба, различни цветове и щампи, или просто имате допълнителни въпроси, за наши спални комплекти). Винаги може да използвате няколко варианта за връзка с нас, а ние ще се постараем да бъдем максимално прецизни и адекватни в отговора който ще Ви дадем. Щом сте стигнали до раздел "Контакти" не се колебайте да се свържете с нас и да Ви помогнем, с радост ще направим всичко възможно, за да Ви бъдем полезни с каквото можем и Вие да останете доволни!

С уважение: Екипът на Спално бельо - ЗАРИ

  • Адрес ************************** Офис: ************************** ************ гр.София, ж.к. Люлин, Green center ************ ************************* Производство: ************************* ************* гр. София, ул. Кукуш 1 *************

  • Телефон +359878379105
  • Имейл info@spalnobelyozari.eu
Ако имате проблем или искате да попитате нещо, моля проверете дали няма да намерите търсената от Вас информация в секция
FAQ (Често Задавани Въпроси)
Грешка при изпращането на формата. Моля, проверете дали сте въвели коректна информация.
Запитването е изпратено. Очаквайте нашия отговор на посочения от Вас e-mail.