Copyright © 2022. All Rights Reserved

Чаршаф с ластик за кошара - Спално бельо Ранфорс

21,60 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Удобство, комфорт и още нещо...

Подарете на Вашето дете един спокоен сън. Направете удобно леглото на мъниците, като поръчате долен чаршаф с ластик и избегнете неприятното насъбиране докато спят. Комфорта който ще придаде материя "Ранфорс", е несравним. Плата е така изтъкан от изцяло памучни нишки, че да поддържа телесната температура и така се избягва неприятното потене по време на сън. Вашето дете ще спи спокойно, защото през зимата ще му е топло и уютно, а през лятото прохладно.

Накарайте го да ляга с усмивка, като изберете някоя от нашите детски щампи, или просто изберете изчистен вариант, за да го съчетаете с други цветове във Вашият интериор.

Изберете между двата стандартни размера Спално бельо които предлагаме за бебешка кошара - 60/120 и 70/140. А ако Вашят матрак е нестандартен се свържете с нас и ние ще го изработим по зададени от Вас размери.

>> 100% Памучен

>> Естествена материя 

>> Собствено производство

>> Антибактериална материя

>> Ниска цена

Долен чаршаф с ластик от материя "Ранфорс" с размер 60/120 - 21,60лв.

Долен чаршаф с ластик от материя "Ранфорс" с размер 70/140 - 22,60лв.


Изберете Вашият размер и десен в падащото меню много лесно. Намерете името на десена който желаете да закупите в раздел "Спално бельо - Детско", потърсете го в падащото меню в тази страница описано с размера, които ще отговаря на Вашият матрак.

*Произведено от: "Спално Бельо - ЗАРИ"
*Плат: РАНФОРС, 100% Памук
*Поддръжка: Изпиране на долният до 40 градуса и не се използва сушилня както или избелващи препарати

При проявен интерес от Ваша страна, можем да изработим и долен чаршаф с ластик за кошара от материя "Хасе" - 100% Памук. Влезте в "Спално бельо - 100% Памук" -> "Детско - Спално бельо", разгледайте и другите ни предложения, след това се свържете с нас (погледнете как в раздел "Контакти"), и го поръчайте. Поръчките се изработват от 2 до 4 работни дни.