Copyright © 2023. All Rights Reserved

Чаршаф с ластик за кошара 70/140 - Ранфорс

23,60 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Бебешки чаршаф с ластик - 100% памучен ранфорс!

Направете удобно леглото на мъниците, като поръчате долен чаршаф с ластик и избегнете неприятното насъбиране докато спят. Комфорта който ще придаде материя "Ранфорс", е несравним. Плата е съдържа изцяло памучни нишки, че да поддържа телесната температура и така се избягва неприятното потене по време на сън. Вашето дете ще спи спокойно, защото през зимата ще му е топло и уютно, а през лятото прохладно.

Изберете подходящ вариант, който ще зарадва вашето дете и ще ляга без проблем да спи само. Подарете на Вашето дете един спокоен сън, и спокойствие за вас - на сутринта чаршафът ще е все още опънат както е бил вечерта когато детето е легнало да спи. Лесен и бързо оправяне на детското спално бельо. 

* Високо качество

* Поръчка на едро

* Етесвена материя

* Красиви цветове

* Лесна поддръжка


Бебешки чаршаф с ластик за матрак:

 

Вариант 1 Чаршаф с ластик за матрак 70/140

Вариант 2 Чаршаф с ластик за матрак 70/140

Вариант 3 Чаршаф с ластик за матрак 70/140

Вариант 4 Чаршаф с ластик за матрак 70/140

Вариант 5 Чаршаф с ластик за матрак 70/140

Вариант 6 Чаршаф с ластик за матрак 70/140** Произведено в България **

** Производител - Home textile ZARI **

** Състав - 100% Памучна материя **

** Начин на третиране - Изпиране до 40 градуса, без сушене в сушилня **

 

Изберете между двата стандартни размера Спално бельо, които предлагаме за бебешка кошара - 60/120 и 70/140. Добавете към чаршафът и малка калъфка. Този артикул е подходящ за детска градина, хотел, болница, магазин. В случай, че матракът е с различни размери от посочените, моля свържете се с нас за да изготвим цена според вашите размери. 


Изберете Вашият десен в падащото меню много лесно, изберете вариант който сте избрали с определеният номер. Свържете с нас за да разберете какви едноцветни палтове ще ви предложим за изработка на детски чаршаф с ластик.

При проявен интерес от Ваша страна, можем да изработим и долен чаршаф с ластик за кошара от материя "Хасе" - 100% Памук. Влезте в "Спално бельо - 100% Памук" -> "Детско - Спално бельо", разгледайте и другите ни предложения, след това се свържете с нас (погледнете как в раздел "Контакти"), и го поръчайте. Поръчките се изработват от 2 до 4 работни дни.