Copyright © 2023. All Rights Reserved

Чаршаф с ластик в синьо и калъфки

39,00 лв. 31,20 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Първокласен памучен чаршаф с калъфка/и

Подобрете колекцията си спално бельо с първокласни памучни чаршафи. Когато става въпрос за създаване на уютна и привлекателна спалня, правилното спално бельо може да направи всичко различно. Нашите изящни памучни чаршафи, налични в три различни размера (100/200, 160/200 и 180/200), заедно с подходящи калъфки за възглавници с удобни ципове, са идеалният избор за подобряване на спалното ви изживяване. Успокояващият син цвят добавя нотка на спокойствие към вашата спалня, превръщайки я в спокойно убежище.

Нашето спално бельо е изработено от първокласен памук, известен със своята мекота, дишане и издръжливост. Тези чаршафи предлагат луксозен допир до кожата ви, осигурявайки комфортен нощен сън. Естествената дишаемост на памука помага за регулиране на телесната ви температура, поддържайки ви прохладно през лятото и топло през зимата.

В допълнение към чаршафа, нашият комплект спално бельо включва и калъфки за възглавници с ципове. Тези ципове правят невероятно лесна смяната на калъфките на вашите възглавници и ги държат сигурно на място. Това е малък детайл, който прави значителна разлика в цялостното удобство.

 

- Чаршаф с ластик в синьо

- Калъфки с цип

- ТОП продукт

- Подходящо за подарък

- Памучна материя


Син чаршаф с ластик + калъфка/и

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 100/200 и една стандартна калъфка с цип - 39.00лв.

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 160/200 и две стандартни калъфки с цип - 48.00лв.

 

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 180/200 и две стандартни калъфки с цип - 57.00лв.

 

Мекият, успокояващ син цвят на нашия комплект спално бельо създава спокойна атмосфера във вашата спалня. Синьото се свързва със спокойствие и релаксация, което го прави идеалният избор за превръщане на спалното ви място в спокоен оазис. Той допълва широка гама от декори за спални, от модерни до класически, добавяйки вечен щрих.

 

- Страна производител Турция

- Изработен от памучен плат 

- Изпиране на 30 градуса, без използване на белина, не сушете в сушилня

 

Висококачествените памучни чаршафи и подходящи калъфки за възглавници с цип, налични в различни размери и в успокояващи пастелни цветове, са въплъщение на елегантно спално бельо. Създайте спокойно убежище в спалнята си с това спално бельо от първокласно качество, осигуряващо както комфорт, така и удобство в пространството за сън. Ако желаете да се почувстват и вашите гости така както у дома - обзаведете хотелът си като се сдобиете със страхотната серия чаршафи с ластик и калъфки.