Copyright © 2023. All Rights Reserved

Чаршаф с ластик 60/120 за бебешка кошара

21,60 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Удобство и комфорт - чаршаф с ластик Ранфорс....

Подарете на Вашето дете един спокоен сън. Направете удобно леглото на мъниците, като поръчате бебешки долен чаршаф с ластик и избегнете неприятното насъбиране докато спят. Комфорта който ще придаде материя "Ранфорс", е несравним. Плата е така изтъкан от изцяло памучни нишки, че да поддържа телесната температура и така се избягва неприятното потене по време на сън. Вашето дете ще спи спокойно, защото през зимата ще му е топло и уютно, а през лятото прохладно.

Накарайте го да ляга с усмивка, като изберете някоя от нашите детски щампи, или просто изберете изчистен вариант, за да го съчетаете с други цветове във Вашият интериор. Ако все пак не намирате това което търсите, свържете се с нас, за да ви предложим още различни подходящи за вас варианти.

* Собствено производство

* Ниска цена

* Изработка на едро

* Антибактериална материя

* Топ качество


100% памучен чаршаф с ластик:

 

Вариант 1 Чаршаф с ластик за матрак 60/120

Вариант 2 Чаршаф с ластик за матрак 60/120

Вариант 3 Чаршаф с ластик за матрак 60/120

Вариант 4 Чаршаф с ластик за матрак 60/120

Вариант 5 Чаршаф с ластик за матрак 60/120

Вариант 6 Чаршаф с ластик за матрак 60/120< Страна на производство - България >

< Производител - "Спално бельо - Зари" >

< Състав - 100% Памучна материя >

< Начин на третиране - Изпиране до 40 градуса >

 

Изберете между двата стандартни размера Спално бельо, които предлагаме за бебешка кошара - 60/120 и 70/140. А ако Вашят матрак е нестандартен се свържете с нас и ние ще го изработим по зададени от Вас размери. Този продукт е подходящ за вашата детска градина, хотел, болница, магазин.....


Изберете Вашият десен в падащото меню много лесно, изберете вариант който сте избрали с определеният номер. Свържете с нас за да разберете какви едноцветни палтове ще ви предложим за изработка на детски чаршаф с ластик.

При проявен интерес от Ваша страна, можем да изработим и долен чаршаф с ластик за кошара от материя "Хасе" - 100% Памук. Влезте в "Спално бельо - 100% Памук" -> "Детско - Спално бельо", разгледайте и другите ни предложения, след това се свържете с нас (погледнете как в раздел "Контакти"), и го поръчайте. Поръчките се изработват от 2 до 4 работни дни.