Copyright © 2023. All Rights Reserved
Филтри Долен чаршаф с / без ластик
Изчисти филтрите
Материя:

Долен чаршаф с / без ластик

Лесен избор на чаршаф:

На първо място е да изберете най-подходящата материя. Ние произвеждаме чаршафи от 100% памучни материи хасе и ранфорс - двете материи са подхоящи за чувствителна кожа и не предизвикват алергии. Чаршафите изработени от тези материи могат да бъдат както едноцветни така и с различни щампи. От тях предлагаме както чаршаф с ластик, така и обикновен чаршаф. Разликата между двете материи е плътността - материя хасе е с по-малко нишки на кв.см., а плат ранфорс е по плътен съответно с повече нишки на кв.см.. Материя трико е друг вариант, който може да откриете при нас. От него чаршафите, които се изработват са с ластик. Материята е смес памук и полисетер и плата е разтеглив, затова и размерите са по-малко от тези на другите две материи. Поради голямата си еластичност един чаршаф от тази матрия обхваща няколко размери матраци. 

Подходящ размер за вашият матрак:

Обикновен чаршаф е най - евтиният варинат за долен чаршаф. Трябва да е по - голям от матракът за да не се събира по време на сън. Голяма грешка при клиентите, е че търсят чаршаф който е голям колкото матракът. Най - подходящият размер е този чаршаф, който е поне с 40см. по широк от матракът, разбира се може и по-голям. Така ще може да виси отстрани или да се подпъхне според предпочитанията. Чаршафът с ластик от материя хасе и ранфорс, пък се изработва по точни размери на матрака - платовете нямат еластичност - а при изработката се отпуска резерва за свиваемост, така че след изпиране чаршафите с ластик от тези материи да легнат изцяло по матракът. Чаршаф с ластик от трико, както споменахме по-горе един размеробхваща няколко размера матраци.

Избор на цвят:

Чаршафите от материя трико са едноцветни, те не се предлагат щамповани. Докато чаршафите от материите хасе и ранфорс могат да бъдат както едноцветни в различни нюанси на розово, синьо, зелено, червено, жълто. Също така сепредлагат в различни шарени щампи с цветя, фигури и дриги.

Филтри
Подреди по