Copyright © 2023. All Rights Reserved

Бюджетно спално бельо - Пес Патрул / PAW

13,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Бюджетно спално бельо с Пес Патрул в различни цветове

Бюджетното спално бельо представлява долен чаршаф с включена калъфка (БЕЗ плик за завивка). Отново изработено от изцяло памучна материя. Ние Ви предлагаме много евтин и достъпен за всеки вариант в които да зарадвате Вашето дете. При покупката на различни щампи / десени / цветове, Вие може да сменяте много често и по различен начин визията на детската стая. Малките палавници ще са винаги доволни, ще могат да цапат, а Вие ще сте винаги подготвени с резервен вариант!

Както сами се обеждавате, ние сме креативни и гъвкави спрямо търсенето на пазара и не на последно място, спрямо Вашите изисквания. Ако не намирате това което търсите, или имате различни идеи и виждания (искате долният чаршаф да е с ластик, или различен размер), просто се свържете с нас. Наш консултант ще Ви обслужи и ще изработим това от което имате нужда.

- Изцяло памучно спално бельо

- Спално бельо с герой

- Евтино спално бельо

- Избор на цветове

- Различни размери


Бюджетно и Памучно спално бельо Пес Патрул от 2 части:


- Бюджетно спално бельо Пес Патрул / PAW 100/150 (подходящ за бебешка кошара), включва: Долен чаршаф с размер 100/150 и една калъфка 35/45. Цената на този вариант е 13.40лв..


- Бюджетно спално бельо Пес Патрул / PAW 130/215 (подходящ за юношеско легло), включва: Долен чаршаф с размер 130/215 и една калъфка 50/70. Цената на този вариант е 16.40лв..


- Бюджетно спално бельо Пес Патрул / PAW 150/215 (подходящ за единично / ъглово легло), включва: Долен чаршаф с размер 150/215 и една калъфка 50/70. Цената на този вариант е 17.40лв..Спалното бельо е произведено в България!

Производител на спалното бельо е "Спално бельо - Зари"!

Състав на плата е 100% Памук!

Спалното бельо се поддържа лесно:

- Изпира се до 40 градуса!

- Не се използва сушилня!

- Не се използват избелващи препарати!Нашето бюджетно спално бельо го изработваме, след предварителна поръчка направена в сайта. Ако желаете да заредите Вашият търговски обекте, или просто искате да обзаведете тематични стай във Вашият хоте / къща за гости. Свържете се с нас. Ще Ви предоставим конкурентни цени, калкулирани специално за наши партньори. Разберете повече, като се свържете с наш консултант (погледнете раздел "Контакти").

Не забравяйте, че това са стандартни размери, а ние можем да изработим всякакви други размери, можем да добавим ластик на долният чаршаф, цип на калъфката / плика за завивка и много други различни неща, които ще Ви придадът допулнителен комфорт. Попитайте ни!