Copyright © 2023. All Rights Reserved

Бяла Памучна Кърпа 50/90

9,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Бяла памучна кърпа за лице и ръце.


Тази бяла памучна кърпа с размер 50/90 е идеална за лице и ръце, като предлага меко и нежно докосване на кожата ви. Изработена от 100% чисти памучни влакна, тази кърпа е силно абсорбираща, което ви позволява да изсушите лицето и ръцете си бързо и ефективно. Големият размер го прави подходящ продукт както за възрастни, така и за деца, а чисто белият му цвят допълва всеки декор на баня. Висококачествените памучни влакна на кърпата са издръжливи и дълготрайни, което гарантира, че може да издържи на редовна употреба и пране. Лесно се почиства и поддържа, а с всяко пране става все по-мека и удобна.

- Антибактериален продукт!

- Достъпна цена!

- Изцяло за Вас ТОП качество!

- Естествени тъкани!

- Натурален продукт!

Произход: Българска

Състав: 100% памук

Плътност: 500 г./м2.Предлагаме и бродерия (Лого, Надпис и др.), на Вашият търговски обект.


Идеалният избор за Вашият Хотел, Къща за гости, Ресторант, Фитнес, Спа Център или всякакви други условия, в който Ви трябва интензивна употреба. Ако желаете да получите оферта с цени на едро изпратете запитване на нашият имейл: info@spalnobelyozari.eu, или се свържете с нас. Разберете как в раздел "Контакти".

Не забравяйте, че ние сме производители на спално бельо и този артикул е идеалната добавка към Вашата поръчка. Както с нашите спални комплекти и тук не правим никакъв компромис в качеството. То винаги за нас е най-важно! За нас най - важните сте Вие (нашите клиенти) и Вашите желание. Този продукт е отговор точно на многобройните Ваши запитвания. Вие очаквахте от нас да Ви предложим още продукти със същото високо качество и на достъпна цена и ето, ние го правим!Продължавайте да ни следите!


Не пропускайте следващите ни предложения: Детски халати, Мъжки и Дамски халати, Покривки, Шалте / Покривало за легло, Цветни Кърпи, Кухненски Кърпи, Чаршаф с ластик от Трико, Поли - Котън и още много изненади!