Copyright © 2020. All Rights Reserved

Новооткрит Фирмен Магазин "Спално бельо - ЗАРИ"

24 август 2020
Новооткрит Фирмен Магазин "Спално бельо - ЗАРИ"

За Ваше улеснение отвори врати фирменият ни магазин, с локация гр.София, бул. Сливница 92 (до Метростанция "Сливница"), с Работно Време: Понеделник до Петък: 10:00 - 18:30, Събота: 10:00 - 13:30.

На място винаги ще може да откриете, всички стандартни размери за Вашето легло с огромен избор от дизайнерски щампи. Можете да закупите и възглавница на неустоимо ниска цена, покривало за легло/шалте и т.н.. Също така винаги ще имаме отделено магазинно пространство в което ще предлагаме продукти от нашите ежемесечни разпродажби: нестандартни размери, артикули с минимален дефект или просто последни бройки на намаление от и без това ниските цени които предлагаме. Така примерно една калъфка за възглавница може да Ви излезе скромните 0.99лв. и ще имате и предимството да видите с очите си какво купувате.

Но ние не спираме с това!
Вече предлагаме артикули с професионална бродерия, отново на неповторими цени! Два вида кърпа за кръщене ( 50/90 и 70/140). Всичко се прави персонализирано (Име, Дата) и може да се добавят и неща по Ваша преценка. Пътечка за прохождане, отново персонализирана с размер 50/150 и както посочихме в предното изречение, може да се добави нещо по Ваш дизайн или идея! И още много артикули свързани с бродерията: Калъфка-Визитка, Възглавница-Визитка, Маски за лице и други наши предложения.

Винаги може да си поръчате нещо предварително тук в нашият сайт или във фейсбук страницата ни и да дойдете на място да си го получите.

Очакваме Ви!

Месечна разпродажба на Спално бельо - ЗАРИ

Спално бельо - ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със Спалното бельо!

прочети още
Спално бельо 5 части - Няколко ТОП предложения за качествено и евтино спално бельо с два плика

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко редове да Ви обясним най- важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор! 

прочети още
Защо е толкова важно да спим?

Да си задаваме такъв въпрос може на пръв поглед да изглежда глупаво и ненужно – та как така не знаем защо е важен сънят? Все пак не се питаме защо е важно сиренето или защо е важно да ходим на планина... Та това е любимият ни, прекрасен СЪН! Нали всяка вечер си лягаме и.... заспиваме, и на сутринта ставаме и това продължава години, години наред – няма как нещо, което продължава толкова дълго, да не е важно!

прочети още
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго.

прочети още