Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин
14 май 2020

Да, цените падат!!!
На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Свържете се с нас, за да получите оферта, която няма да получите никъде другаде! Винаги можем да договорим и допълнителни отстъпки! Само ще загатнем, че можете да вземете артикул произведен от нас на цена 0,99лв. с вкл. ДДС! Минималната стойност на поръчката трябва да е 150лв. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя!

Широката гама на десени и щампи в нашият онлайн магазин, Ви дава възможност за избор. А отделно от това ние ще Ви предложим още много различни щампи, едноцветни нюанси или нестандартни размери. Разбира се, ние сме подготвени, ако сте Хотел, да Ви изработим едноцветни Памучни Спални Комплекти и да Ви предложим бродерия на Ваше лого/име за по-лесна разпознаваемост при химическото чистене. А ако сте магазин ще Ви предложим страхотен етикет в целофанова опаковка, който да предизвиква нужното ВНИМАНИЕ на Вашите клиенти. Можем да Ви предложим Памучно Спално бельо на цена от 7.99лв с включено ДДС.

Прочетете още в раздел "Спално бельо - на едро", или директно се свържете с нас! 


24 август 2020
Новооткрит Фирмен Магазин "Спално бельо - ЗАРИ"

Заповядайте в нашият фирмен магазин в гр. София, който се намира на бул. Сливница №92 (до Метростанция "Сливница"). Там ще откриете всички наши продукти, както и нововъведенията ни (Възглавници, Покривало за легло, Кърпи за кръщене, Пътека за прохождане и др.). Вижте още...

прочети още
24 юни 2020
Месечна разпродажба на Спално бельо - ЗАРИ

Спално бельо - ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със Спалното бельо!

прочети още
17 декември 2018
Защо е толкова важно да спим?

Да си задаваме такъв въпрос може на пръв поглед да изглежда глупаво и ненужно – та как така не знаем защо е важен сънят? Все пак не се питаме защо е важно сиренето или защо е важно да ходим на планина... Та това е любимият ни, прекрасен СЪН! Нали всяка вечер си лягаме и.... заспиваме, и на сутринта ставаме и това продължава години, години наред – няма как нещо, което продължава толкова дълго, да не е важно!

прочети още
25 февруари 2019
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго.

прочети още
25 февруари 2019
Авторски права върху снимки

Вече официално повечето снимки в нашият сайт и във фейсбук страницата ни са с авторско право към фирма: "ЗАРИ 122015" ЕООД. От тук нататък ще държим да не се използват, без наше позволение и ако се използват то да е само за нашите артикули. Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Попадали сме на подобни случай и за това предприехме крайни мерки.

прочети още