Copyright © 2020. All Rights Reserved

Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

14 май 2020
Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Да, цените падат!!!
На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Свържете се с нас, за да получите оферта, която няма да получите никъде другаде! Винаги можем да договорим и допълнителни отстъпки! Само ще загатнем, че можете да вземете артикул произведен от нас на цена 0,99лв. с вкл. ДДС! Минималната стойност на поръчката трябва да е 150лв. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя!

Широката гама на десени и щампи в нашият онлайн магазин, Ви дава възможност за избор. А отделно от това ние ще Ви предложим още много различни щампи, едноцветни нюанси или нестандартни размери. Разбира се, ние сме подготвени, ако сте Хотел, да Ви изработим едноцветни Памучни Спални Комплекти и да Ви предложим бродерия на Ваше лого/име за по-лесна разпознаваемост при химическото чистене. А ако сте магазин ще Ви предложим страхотен етикет в целофанова опаковка, който да предизвиква нужното ВНИМАНИЕ на Вашите клиенти. Можем да Ви предложим Памучно Спално бельо на цена от 7.99лв с включено ДДС.

Прочетете още в раздел "Спално бельо - на едро", или директно се свържете с нас! 


Новооткрит Фирмен Магазин "Спално бельо - ЗАРИ"

Заповядайте в нашият фирмен магазин в гр. София, който се намира на бул. Сливница №92 (до Метростанция "Сливница"). Там ще откриете всички наши продукти, както и нововъведенията ни (Възглавници, Покривало за легло, Кърпи за кръщене, Пътека за прохождане и др.). Вижте още...

прочети още
Месечна разпродажба на Спално бельо - ЗАРИ

Спално бельо - ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със Спалното бельо!

прочети още
Спално бельо 5 части - Няколко ТОП предложения за качествено и евтино спално бельо с два плика

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко редове да Ви обясним най- важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор! 

прочети още
Защо е толкова важно да спим?

Да си задаваме такъв въпрос може на пръв поглед да изглежда глупаво и ненужно – та как така не знаем защо е важен сънят? Все пак не се питаме защо е важно сиренето или защо е важно да ходим на планина... Та това е любимият ни, прекрасен СЪН! Нали всяка вечер си лягаме и.... заспиваме, и на сутринта ставаме и това продължава години, години наред – няма как нещо, което продължава толкова дълго, да не е важно!

прочети още