Copyright © 2023. All Rights Reserved

Забавление - SIMS

Какво е Детски свят - SIMS?

Това е изцяло нов бранд за детски стоки, които ние от отдавна разработваме и вече сме готови да го стартираме. Отне ни много време, но все пак успяхме да намерим правилнитe доставчици и производители, така че отново да отговорим изцяло на всички Ваши критерии. Съответно не пропуснахме и най-важният, а именно баланса межди цена и качество. Бранда ще предлага почти всичко за отглеждането на деца от 0 до12г.. 

Какво ще предлага SIMS? 

За начало сме предвидили да разделим асортимента на три основни категории. Първата от тях я нарекохме "Детска мода". Това е категория която ще предлага дрехи, бельо, чорапи и други различни аксесоари. Втората категория е "Забавление". Там ще откриете, различни предложения за игра, като освен познатите играчки (кукли, коли и т.н.) сме добавили дървени, логически, спортни и много други разновидности, подходящи за всяка възраст. И последната категория, но само опис, не и по значимост е "Грижа". Да, правилно прочетохте! Във категорията ще намерите високо качествени шампоани, душ гелове, балсам за устни, биберони, шишета и всичко необходимо за това Вашето дете да е напълно обгрижено. Това няма да е всичко, тепърва ще увеличаваме нашият асортимент!

Финални думи:

Осъзнаваме колко много сме вдигнали летвата и очакванията с нашият основен бранд за спално бельо, които Вие много добре познавате. Искренно се надяваме с тази наша стъпка да сме надминали Вашите очаквания, а ние Ви гарантираме, че предложенията от новият ни бранд са също толкова качествени и достъпни. Убедете се сами!

Забавление - SIMS
Подреди по