Copyright © 2023. All Rights Reserved

Авторски права върху нашите снимки

25 февруари 2019
Авторски права върху нашите снимки

Вече официално повечето снимки на Спални Комплекти в нашият сайт са с авторско право към нашата фирма "ЗАРИ 122015 ЕООД". От тук нататък ще държим и следим да не се използват, без наше позволение където и да е било и ако се използват то да е само за нашите артикули (произведени от нас). Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Не са един или двама онлайн търговци (сайт, facebook), който злоупотребяват с това. Попадали сме на подобни случай в който наши клиенти си мислят, че пазаруват наши артикули и за това предприехме крайни мерки. Направихме няколко професионални фотосесии на най-продаваните ни десени и сложихме воден знак на снимките, така че лесно да ги познаете. Остатъка от снимките са ни преотстъпени от производителите на плата. За това Ви молим, ако имате и най-малкото съмнение за злоупотреба, веднага да ни уведомите. Благодарим Ви за разбирането, а ние ще се реваншираме по подобаващ начин!

Във нашата непрекъсната борба срещу злоупотребата със снимки на спално бельо, ние сме щастливи, че вече повечето снимки на нашите артикули на нашия уеб сайт са защитени с авторски права. Това решение беше взето, за да защитим качеството и автентичността на нашите продукти, тъй като забелязахме случаи на злоупотреба от някои онлайн търговци.


Професионални фотосесии и воден знак


За да гарантираме автентичността на нашите снимки, ние инвестирахме в няколко професионални фотосесии на най-популярните ни десени. Всички тези снимки са маркирани с дискретен воден знак, който ги отличава и улеснява идентифицирането им. Това ни позволява да наблюдаваме по-ефективно употребата на нашите снимки и да предприемаме действия срещу злоупотребите.


Снимки, предоставени от производители на тъкани


Останалата част от нашите снимки са ни предоставени от производителите на платове, които са лицензирани и сертифицирани, за да гарантират качеството и безопасността на техните продукти. Това сътрудничество ни позволява да предложим разнообразна гама от дизайни и стилове, като същевременно поддържаме високи стандарти за автентичност и почтеност.


Борба срещу злоупотребата


Ние сме ангажирани да се борим с използването на нашите снимки без разрешение и да защитаваме нашата марка и репутация. Ако забележите подозрителна употреба на наши снимки или подозирате злоупотреба, моля, уведомете ни незабавно. Ние ценим вашата подкрепа и ще се реваншираме по подобаващ начин на онези, които ни помагат в тази битка.


Благодарности и заключение


Благодарим ви, че уважавате нашите усилия да защитим нашите снимки и спално бельо. Като работим заедно, можем да гарантираме, че
Вие, нашите клиенти получават само най-доброто качество и автентичност. Продължете да следите нашия уеб сайт за нови дизайни, промоции и подобрения, докато продължаваме да разширяваме границите на креативността и иновациите в света на спалното бельо.

Месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил

Спално бельо - ЗАРИ - производство на спални комплекти и домашен текстил. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със спалното бельо!

прочети още
Спално бельо от 5 части с два плика - Няколко ТОП предложения

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко реда да Ви обясним най - важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор за качествено и евтино спално бельо с два плика! 

прочети още
Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Спално бельо ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Обновете визията на вашият хотел, или разширете асортимента на вашият магазин на символични цени! Възползвайте се! За да достигнете до ниските цени, просто се свържете с нас и направете поръчка поне за скромните 150 лв.! На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя! Потърсете ни, няма да съжалявате! 

прочети още
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго.

прочети още